”En roterande spegel av musik” av Joakim Nordbrandt

 

Joakim Nordbrandt har skapat ett konstnärligt mästerverk, med innehåll som flyter närvarande i mig för varje ord jag tar till mig! När jag läser förflyttas jag in i en helt annan värld!

”En roterande spegel av musik” är Joakim Nordbrandts debutverk. Ett ordkonstverk för själen. Joakim är en mästare på att fängsla och förvåna med varje enskild dikt och kort berättelse. Jag suger i mig det abstrakta och förväntningarna om berättandets förutsägbarhet blir besvarade med råge. Hela diktsamlingen är en skattkista för dig som älskar det abstrakta och existentiella i en dikt. Joakim talar till mig med bilder från sitt inre och jag förbryllas av sanningar som berör mig. Gränsen mellan fantasin och verkligheten är flytande. Det existentiella svävar tydligt bland raderna och kittlar mitt innersta som jublar aha, så kan man tänka, varför har jag inte tänkt så. Rekommenderas varmt till diktälskare som är ute efter den där extra upplevelsen. I boken finns även kortare berättelser, som förvånar och slutar oväntat. Den berättelsen som sticker ut och slukar mig helt är novellen Phantasmagoria som jag både har lyssnat på och läst.
Jag slungas in i berättelsen och slukas totalt av berättarstilen och det fantastiska magiska innehållet. Jag finns där i centrum av berättelsens kärna.Novellen är välskriven och väluppbyggd! Den är otroligt lockande redan från början och så oemotståndlig i tidigt i skede. Spänningen är så mästerligt uppbyggd. Joakims samling är för mig värd det högsta betyget!

Boken finns på Adlibris

Du kan lyssna på Phantamorgana här: Novellpdden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s