Överaska dina läsare – En idébank för oväntade vändningar av Catrine Tollström

En bok full av tips på hur man ska fängsla och överraska sina läsare. Det jag skulle önska mig mer av boken är fler övningar där jag blir utmanad att försöka fängsla mina egna läsare. Här finns inte bara boktips utan också filmtips som relaterar till att överraska och därmed fängsla. Flera förslag på youtube-klipp som kan förklara och förtydliga överraskningsmoment. Så det som återstår är en press på att läsa alla de böcker med tips som man behöver för att bli fulländad på att överraska. Måste säga, till den lilla bokens fördel att ju längre jag kom in i läsningen desto mer fascinerades jag av hur många överraskningsmoment jag kan välja för att driva mina läsare till att få lov att känna sig lurade/överraskade, för det vill vi väl som läsare, eller hur? Men hur lyckas jag som författare? Det blir nästan övermäktigt om man jämför med vad kända författare har åstadkommit.
Hoppas på att få läsa fler instruerande böcker av denna författare. Något som är intresant precis som i boken före ”Fängsla dina läsare, väck spänning och berör på djupet” är att man får höra många skickliga författares röster , idéer och tips.

4* av 5*

Inte för att boken är dålig på något sätt men för att den gav mig prestationsångest. Jag vill ju lyckas med just den viktiga ingrediensen att överaska, eftersom jag själv som läsare älskar att bli överaskad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s