Antikkurs för vilsna hjärtan av Åsa Hallengård

View this post on Instagram

Om boken: Sju personer anmäler sig till en omtalad antikkurs. Alla har sina egna problem att kämpa med. För ett par blir kursen ett sista desperat försök att hitta fram till varandra. I berättelsen flätas kursdeltagarnas öden dramatiskt in i varandra och samspelet mellan dem utvecklas till en helande kraft som blommar ut under kursen.En hjärtevärmande och spännande berättelse bland antikviteter i Landskronamiljö. En riktig feelgood! Om Åsa Hallengård Åsa Hallengård arbetar som lärare och skriver sedan drygt ett år tillbaka på fritiden. Antikkurs för vilsna hjärtan är Åsas debutbok och frukten av det första manus hon någonsin skrivit. Ett visst besök i samband med en försäljning av två stolar på Skånes auktionsverk kan ha bidragit till bokens utformning. @asahallengard #antikkursförvilsnahjärtan #joelsgårdenforlag #joelsgardenforlag #antikviteter #böcker #läsning #lästips #feelgood #svenskaförfattare @christinagustavson.forfattare #svensklitteratur #antikkurs #dinboktrailer #lästips

A post shared by Snezana Lindskog (@din_boktrailer) on

Om boken:
Sju personer anmäler sig till en omtalad  antikkurs.
Alla har sina egna problem att kämpa med.
För ett par blir kursen ett sista desperat försök att hitta fram till varandra. I berättelsen flätas kursdeltagarnas öden dramatiskt in i varandra och samspelet mellan dem utvecklas till en helande kraft som blommar ut under kursen.En hjärtevärmande och spännande berättelse bland antikviteter
i Landskronamiljö.
En riktig feelgood!

Om Åsa Hallengård
Åsa Hallengård arbetar som lärare och skriver sedan drygt ett år tillbaka på fritiden. Att det lossnade i januari 2018 handlar om timing. En längre sjukskrivning till följd av en fotoperation frigjorde tid vilket ledde till att proppen fullkomligt gick ur.Åsa skriver för att det är roligt och för att rensa sina tankar. Hon älskar när de karaktärer hon samlar på i fantasin får liv på pappret. Att de efter ett tag börjar agera på egen hand är en fantastisk känsla.Under flera år försökte hon tämja sin fantasivärld men till slut gick det inte längre. De långa cykelturerna mellan arbetet som lärare i Helsingborg och bostaden i Landskrona hjälper henne att finna fokus i skrivandet. Det faktum att hennes man och barn alltid finns där för stöd och pepp är förstås ovärderligt.

Antikkurs för vilsna hjärtan är Åsas debutbok och frukten av det första manus hon någonsin skrivit. Ett visst besök i samband med en försäljning av två stolar på Skånes auktionsverk kan ha bidragit till bokens utformning.
Åsa Hallengård finns under sitt namn på Facebook, Instagram samt LinkedIn

Email: asaj12@hotmail.com

 

 

Om förlaget:

Joelsgården är ett litet men expanderande svenskt förlag som ger ut skönlitteratur, fackböcker och noveller i olika format som: pocket, inbundna böcker, ljudböcker och e-böcker. Hittills har förlaget givit ut verk av nio författare.

Adress: Box 4012, 514 11 Limmared

E-post: info@joelsgarden.se

Hemsida: www.joelsgarden.se

FaceBook: https://www.facebook.com/joelsgardenforlag/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s