En fingervisning om mord av Christina Gustavson – Ljudbok och e-bok WAP

 

View this post on Instagram

En fingervisning om mord: Ett avhugget finger hittas i korvpaketet, en liten pojke kidnappas, ett nackskott på en parkeringsplats. Du möter färgstarka personligheter som ”Morsan”, en pensionerad bordellmamma, Bergman, ett gravt alkoholiserat original, samt kriminalkommissarie Joel Linder, som känner sig låst i småstadstugget och kör motorcykel i sin längtan efter mer luft. Den första fristående delen i serien om kriminalkommissarie Joel Linder. Nu som Ljudbok och e-bok hos WAP – Word Audio Publisher Bokens uppläsare: Mats Eklund Christina Gustavson har skrivit en lång rad böcker, både fackböcker och deckare. T.ex. ”En chans i livet” som heter ”Dunkla avsikter” som ljud- och e-bok. Hon berättar: ”Jag har alltid älskat att läsa böcker och har skrivit så länge jag kan minnas. När jag var liten fick jag aldrig nog utan smygläste i ljuset av en ficklampa under täcket.” @christinagustavson.forfattare #deckare #enfingervisningommord #deckare #joelsgården #svenskaförfattare #lästips #läsning #christingustavson #serie #uppföljare #WAP #wordauiopublishing #ljudbok #e-bok #dinboktrailer #kriminalroman #kriminalare #serie

A post shared by Snezana Lindskog (@din_boktrailer) on

 

En fingervisning om mord: Ett avhugget finger hittas i korvpaketet, en liten pojke kidnappas, ett nackskott på en parkeringsplats.
Du möter färgstarka personligheter som ”Morsan”, en pensionerad bordellmamma, Bergman, ett gravt alkoholiserat original, samt kriminalkommissarie Joel Linder, som känner sig låst i småstadstugget och kör motorcykel i sin längtan efter mer luft.
Den första fristående delen i serien om kriminalkommissarie Joel Linder.
Nu som Ljudbok och e-bok hos WAP – Word Audio Publisher
Bokens uppläsare: Mats Eklund
Christina Gustavson har skrivit en lång rad böcker, både fackböcker och deckare. T.ex. ”En chans i livet” som heter ”Dunkla avsikter” som ljud- och e-bok.
Hon berättar: ”Jag har alltid älskat att läsa böcker och har skrivit så länge jag kan minnas. När jag var liten fick jag aldrig nog utan smygläste i ljuset av en ficklampa under täcket.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s